Typiskt

En helg i Göteborg tog knäcken på mig. Ännu ett tredagars-fylleslag skulle väl ta knäcken på vilken analkande förkylning som helst i och för sig...

Så sjukt tråkigt när träningen går bra, det är ROLIGT, och man ser fram emot att få komma hem till Sthlm och gå på BodyPump på måndag kväll. Ja nu är jag hemma, det är måndag, men istället för att ens gå till skolan har jag legat i sängen hela dag med den allra ömmaste av halsar och dessutom lite lätt feber. Och kollat på Gossip Girl. Och ätit glass.

Jag vet, man kan faktiskt dricka lågkalori-blåbärssoppa istället, men det är så skönt att äta glass... och jag tycker så synd om mig själv... eh... hehe...



Suck.


Edit: Jag hittar inte lågkalori-blåbärssoppa här i Sverige! Alltså är jag tvungen att äta glass.


Tre nya favoriter i livet;

1. Body Pump (gammal favorit...)
2. Body Combat
3. Jazz

Om jag kör på i den här takten så borde jag väl hamna i någon typ av hyffsad form? Jag måste bara skärpa till maten. Jag tycks fortfarande tro att man kan bygga muskler och typ banta samtidigt. Och att det inte gör nåt om man äter chips och glas på helgerna...

...hehe.



Träningslust

Sjukt bra pass med väääärkande axlar som följd + Sjukt het dude som flirtade loss fullständigt = Träningslust igen


Total träningsolust

Men jag ska iaf gå på BodyPump nu. I ny tränings-tisha som jag fått av Pelle!

Blir bra detta. Jag hittar tillbaka.


Öm kropp och magiska tjockisdieter

Sovmorgon + morgoncardio i en timme gav bra känsla resten av fredagen! Och var absolut nödvändigt med tanke på att jag inte kunde/ville träna på hela helgen sen.
Sen var jag visserligen öm i hela kroppen, vilket nog berodde på ondagens Body Combat... men nog orkade jag dansa både fredag och lördag ändå.

Här ska ni få se... Fredagens diet, fantastiskt näringsinnehåll;

Frukost/Lunch efter träning, typ kl 13; Tre rågsmörgåsar med keso, skinka + ett ägg och 1/2 avokado, en tallrik yoghurt, och en stor kopp varm choklad (ja, jag var jättehungrig)
Mellanmål kl 15; Några vindruvor, en kopp varm choklad.
Middag kl 18?; En rågsmörgås med ägg, en burk lättkesella
Kvällsmål; Champagne!
Nattmål kl... 06?; Mystiska McNuggets som dök upp från ingenstans! Eller ja, antagligen från McDonalds. Och så cola light förstås.

Sådär ja! Lördagens diet;

Bakisfrukost kl... 14?; Sub från Subway!
Middag kl 20; Lax, ugnspotatis, sparris och fet jävla hollandaise. Till det en flaska vitt, och så lite chips.
Kvällsmål; Drinkar, drinkar och drinkar. Med både juice och läsk. Och shots. Och mera drinkar.
Nattmål kl 04; SUBWAAAAY!

Skyller lite av nattmålet på Pelle. Lite.

Och idag då? Ja, hittills har jag tryckt i mig nachos, cookiesarna från nattens Subway-fest, plus chipsrester.
Jag lär ju ha gått upp fem kilo den här helgen bara i ansiktet liksom.






Dagens pass; Jazz

Det är klurigt, uttrycksfullt, snurrigt, vackert, och frigörande. Passar inte mig alls.

Men oj vad roligt det var... jag kände mig förvisso lite klumpig i mitt snurrande bredvid alla nätta små ballerinor, men jag njöt av varje sekund ändå. "Tänk bara på dig själv och musiken" sade instruktören, så jag tog av mig mina fula glasögon och bara körde på.

Det var underbart. Det var en väldigt dyster låt, och det kändes som att jag, för första gången någonsin, kunde uttrycka en känsla i dans. Ja alltså, förutom allmän glädje så att säga.

Bokar in nästa pass redan!



Body Combat

Passet som knäckte mig.

Jag tänkte väl att jag skulle ta mig i kragen och gå till gymet igår fast jag inte orkade, och då lät Body Combat helt okej. Lagom jobbigt säkert. Stå och slå lite i luften liksom?
Men jo tjenare. Visserligen slog och sparkade vi bara i luften, men tog man i rejält så visst faan började det svida i inte bara armarna, men i axlar och rygg, och i röven, och i magen... Paahaha. Till på köpet så rörde man konstant på fötterna och studsade omkring, KONSTANT, så det blev med andra ord en total genomkörare. Vi gjorde bla.a krokodilarmhävningar på slutet också, den mjölksyran var inte av denna världen...

Idag har jag utomjordiskt ont i armar och rygg. Body Combat rekommenderas starkt!

http://www.andrebakos.com/wp-content/uploads/combat-690x517.jpg



Nu har jag läst ordet "combat" några gånger på raken, och det låter konstigare och konstigare. Det ser märkligt ut också. Combat. Haha!


HEJ HEJ!

Haha, här kommer tre snabba;

1. Jag valde SATS!
2. Jag är i hyffsad form, inte riktigt okej, men jävlar vad fit jag ska bli. Jag tror jag ska ta och ladda upp en spännig bild på mig själv när jag drar in magen så ni ser hur jäkla fit jag blir.
3. Jag äter dåligt nu igen. Skärp mig! Dags att börja skriva om sin mat igen, det brukar ordna upp saker.

Här ska skärpas! Jag ska blogga mer!


RSS 2.0