En månad gör mycket, haha

Jag läste just mitt förra inlägg. Som jag skrev för en mååånad sen... haha. KUL att jag var så jäkla fit i somras! Borde ha tagit fler bilder. Nu har jag ätit upp mig lite, skyller allt på att jag slutade hetsjobba och började äta normalt igen.

Nu är jag dessutom braksjuk, så allt jag vill göra är att moffa glass.


Att göra typ ingenting förutom jobba...

...resulterar i roliga överraskningar!

Vikt: 57 kg (har dock tappat muskler... )
Midjemått: 69 cm!! Jihoo!

Ja så går det när man inte tränar... haha, nej jag skojar.



Kostschema just nu (haha!);


- Jobbar natt, sover till kl 12, dricker en supersmoothie, eller ett glas fruktsoppa (lågkalori) om jag inte orkar annat.
- Äter en rågskiva med två ägg och 10%-ig ost och dricker ett jätteglas grönt te typ kl 15, eller steker en proteinpannkaka.
- Åker på jobb till 16.30
- Äter någon form av hetsmiddag nånstans mellan 18.00 och 21.00, oftast en sallad utan dressing, med kyckling, avokado, parmesan och lite nötter. Ibland lyckas man lura till sig en biff, men det är inte ofta... Kan även nämnas att jag smygäter både glass och kakor ibland! AJ AJ!
- Småhungrig vid kl 24.00, 01.00.... äter lite kyckling, morotsstavar, fetaost och guacamole, eller en smörgås om det blivit nån över.
- I säng vid kanske 03.30...? Dricker ett glas fruktsoppa innan.

Funkar tydligen, haha! Jag gör liksom inget. Jag har inte tränat en minut på hela sommaren, förutom nån powerwalk då och då. Jag dricker ganska mycket alkohol också. Och smyger i mig både glass och kakor på jobbet... Så lite konstigt är det väl...? Men GLAD är jag! Jag trivs bättre med denna vikt än med 60+, huh. Dock måste jag jobba hårt för att få tillbaka lite muskelmassa i höst...


Anyways, nu ska jag äta min rågskiva med ägg :)

RSS 2.0