Bloggstopp! Eller paus.

Drar iväg till sydostasien imorrn, så det blir lite bloggstopp för tillfället. Har haft så mycket att göra så det har blivit lite bloggstopp redan... men nu tror jag nog att blir det nog ett större avbrott.
Kanhända att jag känner mig inspirerad att blogga lite därnere, och vem vet... kanske bloggen kan hjälpa mig att hålla vikten i schack? Jag är ju beredd på att öka lite i vikt, min nya kost kommer ju att bestå av vitt ris, flottyrstekt whatever och öl. Med andra ord blir det en rejäl detox efter jul när jag är hemma!

Igår lyckades jag iofs göra två bra val;

Bra val 1: Köpte en banan och en Bonaqua Silver Forest Berries istället för en Big Mac på Donken. Bonaquan smakade gammal socka, så den rekommenderar jag verkligen inte. I övrigt är jag oerhört nöjd med mitt val.

Bra val 2: Valde bort dressingen (det gör jag iofs nästan alltid) och plockade bort hälften av fetaosten på min grekiska sallad! Jag som älskar ost.



Ja, vi får som sagt se hur det går med de där bra valen....
Har hållit på mixat upp lite grejer i skåpen så att de inte ska lämnas kvar och bli dåligt. Drack just en smoothie på jordgubbar, fryst banan, en stooor näve Inca Berries (hittade dem idag, undangömda, haha), vatten, rismjölk och Pau D'arco. Mineral- och vitaminboost inför resan! Tar med mig resten av bären plus en massa goa nötter att ha på planet som snask.

Risken finns dock att man snaskar mest på rödvin och whiskey. (Det börjas redan på planet ner...)


Ekologin vinner

En stor anledning till varför man bör välja ekologiska morötter;

Det är helt enkelt ett jävla mög att skala 2 kg morötter till en kanna juice.

RSS 2.0