Motiverad bakistjockis?

Jag hade ju tänkt festa till det ikväll igen, men det vete fan alltså. Jag sitter faktiskt och överväger att inte dricka en droppe, för att jag inte vill vara bakis imorrn utan träna istället! Hör på den, haha.

Det är nog lika bra att jag gör så, måste träna bort allt bakisplock jag stoppar i mig. Har hittills tryckt ner;

- Två mackor med creme cheese, avokado och pumpafrön
- En tallrik ärtpasta speciale (2 dl pasta, 2 dl ärtor, och en redig klick smaksatt creme fraiche)
- 100 g naturgodis (typ en miljard kalorier)
- Två ägg med lite Kalles randiga
- En till avokadomacka
- 5 st paranötter
- Ett äpple


Och mer kan det bli, hoho. Dagens träning? Det får bli cykelturen fram och tillbaka till Jonas som jag ska åta mig lite senare, haha. Räknas 5-minuterspromenaden till Ica? Inte?

Dagens problem

Hur ska man kunna dansa i högklackat, när man har helt sinnessjuk träningsvärk?!

Premiärtränade i onsdags, och försökte mig självsäkert på mina gamla vikter. Jo hoppsan, jag orkade knappt lyfta dem... det är fan skrämmande hur pinsamt svag jag har blivit! I vilket fall som helst gjorde jag ett klassiskt fel, taggad som jag var; jag gick ut alldeles för hårt.

Så nu kan jag knappt gå. Mjuktränade lite idag, och det kändes helt ok, men nu som sagt är det fan illa, haha. Men jag har iaf lärt mig en läxa. Igen.

Nu ska jag ta ett glas vin, hihi! Eller typ fem.

Hör upp, hör upp!

JAG HAR KÖPT TRÄNINGSKORT!

Nu jävlar.

Bloggstopp?

Nejdå, men blogglättja. Jag fattar inte vad det är med mig, men jag har tappat suget helt. Förhoppnignsvis blir det nytändning snart... jorå. Jag tror det hjälper att få igång juicepressandet i Uppsala och skaffa träningskort! Det blir nästa veckas uppdrag.

Fick höra att jag "såg sund ut" igår, och att det var skönt att jag inte var "så äckligt smal" längre. Ursäkta? Får man säga så till folk? Tänk om man skulle träffa nån som gått ner i vikt och säga "Vad härligt att du inte är så där äckligt fet längre! Det såg ju rent ut sagt för jävligt ut!"
Det är så himla okej att hacka på smala människor, men tjockisars känslor är lika bräckliga som stolarna de slår sig ner på. Att det sen finns folk som hatar att vara jättesmala och gör allt för att gå upp i vikt tänker man kanske inte på (seriöst, de är ena galningar enligt mig), men de finns väl de också. Och det är fritt fram att kalla dem benrangel, spinkis och vad man vill. Jag ska inte hyckla heller, jag kan själv vräka ur mig såna saker utan att tänka efter. Och det är helt och hållet avundsjukan som talar! Jättetrist. Jag vill ju också vara ett benrangel, haha.

Nåväl, slutgnällt om det.
Jag SKA skärpa mig, jag SKA uppdatera bloggen mer. Och jag SKA inte äta fler ostsmörgåsar idag.

Hälsotallrik

Dagens middag var extra smaskig, och kanske även lite extra nyttig;



Innehåller exakt;

200 g broccoli (lättkokt)
30 g avokado
20 g aramealger (blötlagda)
20 g belugalinser (kokta)
20 g kikärter (kokta)
20 g blomkål
20 g blandad sallad

och alltså 196 kcal. Och det är ju ingenting. Jag blev jättemätt! Åt inte ens upp all sallad.



Nu ska jag ta en promenad med mina töntstavar och vikter!

Gröt och bastu

Nu har jag ätit världens godaste (och nyttigaste!) dinkelgröt med linfrön till frukost/lunch, och ska precis susa iväg till IR-bastun. Den gör fasen underverk med min rygg! Även om jag fortfarande har ont, men det lättar åtminstone lite...

Dagens mellis: En halv banan och tre paranötter

Tröstmackor

Bara för att man deppar över sitt liv är det fan inte ok att trycka i sig tre knäckemackor med ost mitt i natten.

INTE OKEJ!

Måndag

Ingen motion idag. Gjorde bara lite halvhjärtade crunches medan jag kollade på Lipstick Jungle. Tre avsnitt.
Jag är så fruktansvärt trött på att inte ha en fast punkt i mitt liv, och det känns som att det påverkar precis allting jag gör.


Frukost: Smoothie med banan, blåbär och acai.
Lunch: Sallad med avokado, tomat och kikärter med yofu
Middag: Rostad sötpotatis och kålrot med yofu
Kvällsmål: Vet inte...? Kanske en smoothie?

Usch vad jag är less.

Fuskis. Eller bara helgis?

Igår var en mycket trevlig lördag i mycket trevligt sällskap. Åt middag med Mia, Mileta och Alexander för att fira Miletas 30-årsdag i efterhand, och OJ vad trevligt vi hade! Höll mig i styr när det gäller maten, åt en liten förrätt, och bara en bit kyckling (med lite sås - rätt nyttig sådan) och sallad till huvudrätt. När det var dags för tårta tog jag en liiiiiten skiva, trots att det var PRINCESSTÅRTA och jag ville sluka hela...

Så det faktum att jag skötte maten rätt hyffsat borde väl ha vägt upp det faktum att jag drack femtusen vodka&lime sen? Lite?

Nu är jag tokbakis och har ätit två grova mackor med ost, hihi! Men det är också allt jag fått i mig idag... ska rosta lite (mycket) rotsaker senare och doppa i basilikayofu. NAMS!



(Rättelse, har istället för rotsakerna druckit ett stort glas o'boy och ätit en till macka, med avokado denna gång. Orkar nog inte laga rotsaker i nuläget...)

RSS 2.0