Söndag kväll, och dags att bekänna.

Jag tänkte som så, att om jag är helt ärlig med mina synder (vilka jag listade tidigare, ska dock nämna några till som är värre), och dessutom skriver hur mycket jag väger nu, så blir jag förhoppningsvis så förskräckt att jag tar tag i det snarast. Och om jag dessutom erkänner min vikt, så måste jag ju bli mer motiverad att ändra den? Eller, nu ska vi inte bara haka upp oss på vikt, jag vet. Men alla som känner mig vet hur fixerad jag är vid kilon. Men för sakens skull ska jag även avslöja mitt hiskeliga midjemått, och lite till.

Ok, here goes..;

Vikt: 60 kg

Midja: 80 (!) cm
Mage(/höft) (bredaste stället...): 91  cm
Rumpa: 96 cm
Lår uppe: 56 cm
Lår nere: 40 cm
Arm: 27 cm

Vikten ja. Det låter kanske inte så mycket, men jag svor att aldrig mer väga över 60 kg (har vägt 67 som mest!). En del av mig vill tillbaka till flugvikten från i juni. Men en annan del av mig får ständigt påminna om att det inte var friskt. Och inte så snyggt heller kanske. Men ja, det är ett ständigt tjafs mellan de två sidorna om vad som är snyggt :)


Men ja, några kilo måste bort nu, för nu mår jag verkligen inte bra! Jag har levt på vitt ris, vitt bröd, socker, sprit och flott. Så att jag gick upp i vikt var ju inte så märkligt överhuvudtaget... men att jag dessutom har rökt som en skorsten är ju bara onödigt. Och den största synden av dem alla nästan...

...jag har ätit HAMBURGARE! På McDonalds! Fy fan vad äckligt.




Ok, nu är jag rejält uppskrämd. Och äcklad. Jag känner nyårlöftena flöda!


Sma, fina saker

Haha, hittade en ENORM burk korngraspulver i Kota Kinabalu, Borneo. Den kirrade jag for ca 100 kronor. Kopte aven papayaenzymer for 20 kr. De ar halsomedvetna pa den har on.
Jag ar bara tjock.

RSS 2.0