TJOHOO!

Äntligen!

ÄNTLIGEN!



PT'n är införskaffad!

ÅH vad jag är taggaaaaad!



Beslutsångest...

... men det lutar fan åt att det blir en 6000-kronors PT.


PT eller inte PT

Var och träffade en träningsvägledare på mitt gym nyss. Blev sjuuukt sugen att skaffa personlig tränare... 14 ggr för 6000 kr, kan det vara värt det...? Man ska ju se det som en investering i sig själv. Och det vore ju för jäkla trevligt att se resultat på riktigt.

Det dumma är ju, att jag vet precis vad jag gör för fel redan (för mycket chêvre, chips och champagne, och för lite timmar på gymet), men jag måste seriöst ha någon som skriker det åt mig och ger mig ett matschema typ. Som slår mig i ansiktet när jag "inte orkar" göra fler armhävningar.

Haha, att vara odisciplinerad kan visa sig kosta 6000 kr med andra ord. Men som sagt, det kunde ju faktiskt vara värt det.




Fan, jag ska ju operera ögonen också för 35.000 feta laxar.... vem ska betala allt det här?! Haha :)

Paniken, alltid paniken

Vägde mig på gymet. Nu väger jag tre kg för mycket igen.

Bläää! Jag fattar inte varför jag envisas med att försöka äta upp mig och öka i muskler, när det ändå alltid slutar med att jag får panik av viktuppgången..? Måste kunna acceptera... måste kunna acceptera... man kan inte öka i muskelmassa om man inte ligger på plus energimässigt... och man GÅR upp i vikt... det är liksom det som är poängen...

Men jag känner mig bara som en fet gris.


SatsAfro

Okej, har testat ett nytt pass - Afro!

Trodde det skulle vara ett halvtråkigt flumpass med lite aplika armar som flög vilt till ljudet av trummor. Men det visade sig vara riktigt roligt! Det var också härlig konditionsträning när man väl tog i, och koreografin var lagom knepig och kul. Passet är dock kl 12 på fredagar, så vi får se hur ofta jag kan gå på det...

Dagen efter; Mördaront i nacke, rygg, och rumpa! Härligt ändå! Men vi får se hur det går att dansa ikväll, haha...


http://www.mondoblog.se/data/filearchive/145466.0x0.jpg
Man kanske borde ha såna här kläder på sig också?






Plan?

Jag har ingen plan. Inte direkt. Men just nu lutar det åt att äta upp sig, skaffa muskler, för att sedan deffa som ett as inför resan till Israel, och sommaren.

Måste skaffa en mer exakt plan. Diffusa funderingar leder oftast till att jag smygäter chips och äter för lite, i synnerhet för lite protein.


Just nu

Bäst; Body Pump - fortfarande en favorit. Jag känner mig starkare, och har ökat på vikterna!

Godast; 50/50 Scitec Whey Delite Chocolate Mocha + ON Whey 100% Cookies & Cream

Roligast; Bokad resa till Israel i april. Då jävlar ska jag vara i form!

Tråkigast;
Att jag har snöat in mig på typ tonfisksallad och antagligen inte äter tillräckligt för att bygga muskler... har fortfarande svårt för att släppa på tanken att vara smaaaal smal smal, och vågar således inte äta mer. Måste äta mer! Måste äta BRA mat!






Hehe.

Klassiker, får man väl ändå lov att säga?

Jag har gått och fimpat den här bloggen nu igen. Jag måste ta tag i mig själv nu igen. Jag har salladsvecka nu, haha. Jag äter en massa sallad. Tonfisksallad, kycklingsallad, chèvresallad. Det är gott, innehåller hyffsat lite kolhydrater, och hyffsat lite kalorier (om man nu inte bombar 200 g getost t.ex...).

På tal om att fimpa saker, jag har fimpat ciggen nu också! Jippiii!




Jag ska börja skriva igen. Är lite osäker på om vad bara. Det blir väl samma gamla matdagböcker och tjat om fläsk, haha!


RSS 2.0