Typiskt!

Nog är det ju typiskt... såg så fram emot att gå på aerobicsen idag, men självklart vaknar jag upp med halsont och hosta! Var sjutton kom det ifrån? Trist är det iaf. Fick bli en rejäl immunbooster till frukost - en smoothie med extra allt! Acai, havtorn, gojibär, Pau D'arco, en hel mango, en citron, en lime, och så pricken över i:et... manukahonung! 

Manukahonungen är ett naturligt kosttillskott som det talas mycket om världen runt. Den har helt unika antibakteriella egenskaper tack vare ett högt naturligt innehåll av metylglyoxal (MGOTM). Den kan i synnerhet hjälpa dig som: vill styrka immunförsvaret, förebygga förkylningar eller har mag- och tarmproblem (t ex magsår, inflammation i magsäcken, sura uppstötningar, halsbränna, irriterad tjocktarm och sår i grovtarmen). Manukahonungen har också visat sig ha mycket goda egenskaper för att läka problematiska sår, och erbjuda motstånd mot bakterier på en rad sjukhus. (från www.manuka.se)

Tog både en sked i smoothien och en extra sked en stund innan. Massa kalorier, men på köpet får man ju de läkande egenskaperna. Och det är ju inte så att man skedar i sig en burk manukahonung om dagen heller...



Nu ska jag iväg på jobb. Ska ta en shot Mivitotal och lite mer Pau D'arco innan bara... håll tummarna för att jag blir frisk!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0