Havrecrêpes och ekovin

Blev goa vegetariska crêpes till middag i Abrahamsberg idag. Egentligen hade vi tänkt laga på en helt glutenfri smet, senare smet på dinkelsikt, men det slutade med rågsikt för att vi var snåla. Hur som helst blev det ruskigt gott!
Fredrik svängde ihop smet på havremjölk, ägg och rågsikt, och jag stod för fyllningen; stekte lök, zucchini och champinioner och smetade ner pesto och yofu. Smask! Till och med Bersa tyckte det var gott. Det blir nog en till middag i samma spår känner jag.

Nu ska vi trycka i oss en dunk ekologiskt vin och känna att vi har gjort rätt val här i livet. Eller åtminstone på Systembolaget.

Kommentarer
Postat av: tina.

Som vanligt har du något gott att tipsa om, var faktiskt inne på dinkelplättar själv men crepes skulle nog va snäppet godare, var mkt längesen sist! Igår käka vi din fyllda zucchini, mkt mkt gott! Tack för tipsen!

2008-08-13 @ 07:28:15
URL: http://pterno.blogg.se/
Postat av: tina.

Snubbla över dessa recept när jag leta middagsinspiration och tänkte på dej, gojibär och rå choklad liksom... =)

http://www.topphalsa.se/maten/recept/artiklar/2008/ra-chokladfudge/index.xml och

http://www.topphalsa.se/maten/recept/artiklar/2008/anticellulitsmoothie/index.xml

2008-08-13 @ 12:08:13
URL: http://pterno.blogg.se/
Postat av: Petra

Ooh, den där chokladfudgen verkade ju minst sagt intressant... måste beställa hem mer rå kakao snart, och det är ju irriterande dyrt :(

Tack för tipsen!

2008-08-13 @ 21:42:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0