God, god middag
Vädret är fortfarande piss, men maten är god. Eh, ja.
Rosmarinrostade rotsaker med citron- och basilikayofu
Sötpotatis
Morötter
Kålrot
Rödlök
Färsk rosmarin
Pumpakärnor
Olivolja
Svartpeppar
3 dl yofu (sojayoghurt)
Rivet skal och saft av en halv citron
Hackad basilika
Svartpeppar
Gott, gott, gott! Kanske är det till och med så att man pressar lite extra citron över rotsakerna...? Ah, det gör man nog. Herregud så gott.
Så, jag kommer alltså att infoga lite mer kost i kosten, så att säga. Tänker äta som förut, med tillägg av;
Kryddor som svartpeppar, chili
Mer yofu!
Banan
Får- och getost
Dinkel
Ev. honung i små, små mängder
Sen kommer jag nog att smyga ner en bit mörk choklad (ekologisk, haha!) när det är godisdags, och kanske t.o.m. någon skiva av Hannes eko-knäcke. Vi får se hur mycket smygande det blir, haha.
Rosmarinrostade rotsaker med citron- och basilikayofu
Sötpotatis
Morötter
Kålrot
Rödlök
Färsk rosmarin
Pumpakärnor
Olivolja
Svartpeppar
3 dl yofu (sojayoghurt)
Rivet skal och saft av en halv citron
Hackad basilika
Svartpeppar
Gott, gott, gott! Kanske är det till och med så att man pressar lite extra citron över rotsakerna...? Ah, det gör man nog. Herregud så gott.
Så, jag kommer alltså att infoga lite mer kost i kosten, så att säga. Tänker äta som förut, med tillägg av;
Kryddor som svartpeppar, chili
Mer yofu!
Banan
Får- och getost
Dinkel
Ev. honung i små, små mängder
Sen kommer jag nog att smyga ner en bit mörk choklad (ekologisk, haha!) när det är godisdags, och kanske t.o.m. någon skiva av Hannes eko-knäcke. Vi får se hur mycket smygande det blir, haha.
Kommentarer
Trackback