Inspirationsmotsats

Sitter i Sihanoukville, Kambodja, och har det egentligen alldeles for bra. Om nagon behover tips for att ga upp i vikt sa har jag jag flera stycken! Har hittils lagt pa mig 5 otroligt okladsamma kilon, men jag ursaktar mig med en klassiker; - Jag har ju faktiskt semester. 

Detta ar vad jag stoppar i mig;

Negativa skitlistan (det ar till storsta del det har jag ater)

- ris (de vet inte vad morkt ris eller raris ar har) till allt
- stekta nudlar med agg
- banana pancakes (indonesien speciale)
- chips (bakfull speciale)
- kakor (oftast det enda som serveras pa en lang bussresa)
- cola light
- grillad kyckling och pommes frites!
- vitt brod till frukost varenda dag! Baguette och toast... gaah.
- ol, sprit och drinkar. Till allt.

Plus att det saltas och sockras hej vilt, har har man ingen koll pa nanting.

Det enda positiva med att vara har, i matvag, ar att jag ater mellan 1 och 2 kg farsk frukt om dagen. Frukten har ar fan helt otrolig, mangon smakar liksom mango pa riktigt. Och ar mogen pa riktigt, istallet for gron och full med onyttig syra. Sen ater jag ju saklart till storsta del vegetarisk mat, men nar allt ar flottyrstekt sa kanns det anda lite trist...




Ja, sa har gott lever jag for tillfallet. Liten harlig negativ skildring over mitt feta leverne! Men ja, ni vet, nar jag kommer hem ar det andring... REJAL detox for att bli av med salt- och sockerbomberna. Och oj vad jag langtar efter min gronsaksjuice...

Jag raknar med er hjalp nar jag kommer hem till jul. Peace out.

Kommentarer
Postat av: peppen-maria

Hej vad kul att höra från dig! Låter som du har en härlig semester och du gör helt rätt i att njuuuta av mat och annat, släpp det dåliga samvetet!

God jul :)

ps har också ätit indo. banana pancakes...mmmm!

2008-11-29 @ 10:27:53
URL: http://peppen.blogspot.com
Postat av: Petra

Ja de dar pancakesen ar fan forradiska...

Jag raknar med lite personlig coaching och pepp fran dig sen!

2008-11-30 @ 14:17:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0